Nossrednaamme

ON MY WAY!

Nu är jag på väg hem ifrån Gävle efter en rolig helg hos min syster. Och jag fick äntligen min smiley piercing, nu hoppas vi bara på att den inte läker "utåt" :) shoppade även en massa skor, kläder och smycken. Lägger upp en bild på det senare i veckan.


NU SITTER DEN DÄR!


LÖRDAG!!

Ligger i sängen och mår skit, hur sk jag orka festa ikväll (?) det är frågan. Ska iaf gå ut och gå en sväng idag och se om jag mår bättre och sen ska jag spendera några minuter i solariumet. Sköönt!


Sjukling..

Ligger hemma och är sjuk.. Är less på att må såhär nu! Men imorgon ska jag iaf vara frisk för då ska vi fira Linn som fyller år. Försöker även att få tag på en piercare som inte svarar, omöjligt typ!! Funderar på att göra en smiley och kanske ta hål i naveln .. Får se hur jag gör.. ;*


 
"Som en orkan kan jag svepa bort dig
Men jag tänker aldrig dö, nej
Det kommer aldrig vara över för mig"

 

13 MARS 2013

Har legat hemma och mått skit hela dagen .. Fick ringa och säga att jag inte kunde komma imorse. Har haft såå ont i magen och förkyld! SKIIIT!! Ja som behöver pengar åh allt .. Men jag gick iaf på Uc idag och gjorde en ansökan om att få utbilda mig till undersköterska. Det är  inte mitt drömyrke, men jag har ju iaf nått att göra medans jag funderar på vad jag verkligen vill göra. Känns toppen, nu måste jag bara hålla tummarna på att jag kommer in, det lät ju lite tveksamt efter som att jag är väldigt lågt prioriterad eftersom att jag har så bra betyg. Och som jag förstår det så tar dom in dom som inte har nån gymnasial utbildning först, that sucks.
Don't let the door hit you on the way out ..

TUESDAY!

Tisdag och jag har haft fullt upp hela dagen. Startade morgonen med en skön promenad och sedan åkte jag ner på Ljusdal för att äta lunch och småprata med Evelina & Louise! Trevligt. Blev nått litet köp på parfymshopen också. Och sen när jag var ner på team sportia med mamma så hittade jag en mysig "sparkdräkt" som snälla mamma köpte åt mig! Emelie och jag var även och kollade på hundvalpar som var två dagar gamla, så söta! Sedan tog jag en till promenad och sen åkte jag och sola! Skön dag med mycket att göra..


KÄMPA PÅ!

Nu har jag lagt mig i sängen efter en otroligt skönt dusch..
Var ju ute och gick en sväng till idag och det var jätte kallt ute,
mina ben blev alldeles röda när jag ställde mig i duschen. HUA!!
Nu har jag nog sammanlagt gått en mil idag, bra jobbat Emma!
Nu ska vi se om jag kan fortsätta med det här så att kilona rasar lite.
;*
 

 

11 MARS

Ligger hemma och har jätte tråkigt.. 
Usch, egentligen hatar jag att vara ledig, vill hellre jobba!
Det kan ju vara skönt att vara ledig i nån dag men det har 
inte blivit så mycket jobb alls nu.. åååh!
Har iaf varit ute och gått några kilometer med mamma idag.
Men nu tar jag med mig hörlurarna och går en sväng till. 
;*

8 MARS

Åttonde mars och jag jobbar och sliter! Skönt. Jobbar kvällen idag, det är faktiskt riktigt skönt för så kan man ändå sova länge. Igår jobbade jag ju två pass så jag behövde verkligen sova lite. Imorgon är det fiske och skoteråkning som står på schemat. Mys :)


GOOD NIGHT !!

Nu ska jag lägga mig i min säng med nya sängkläder i mitt nystädade rum! Gud så skönt!! Nu måste jag stänga igen mina små blå och försöka sova. Ska upp och jobba imorgon, ska kliv upp klockan halv 6 .. Åh vad jobbigt!!


06 MARS

Började städa mitt rum igår och jag håller fortfarande på med det nu .. Kan tänka mig att alla insta och fb pauser tar upp ganska mycket tid så ja kanske ska sluta med det så att jag blir klar någon gång! Håller på att rensa alla garderober också så att det blir lite mera ordning.


!!!


PARTY

Är hemma hos emelie nu och ska snart hem och fixa mig inför kvällens bravader.. Blir förfest hos emelie och sen får vi se vart kvällen leder oss!


HARD WORK

Är ute i snöstormen och jobbar idag, kallt och blött men inte klagar jag för det. Cash is king !!! Senare idag så ska jag åka hem och fixa lite saker, det var nån som ville köpa min gamla mobil idag också.. Och senare ikväll blir det fest :) egentligen skulle jag bara vilja ligga hemma, men man måste ju ställa upp för laget .. I detta fall, SNART A-Laget! ;) haha