Nossrednaamme

 
<3

31 JANUARI 2013

Dom släpper mer biljetter till Justin Bieber imorgon, och jag måste bara ha en biljett!!
Emma ville iaf hänga på hon så jag slipper ju åka ensam, tur jag har en vän som har
samma musiksmak som mig iaf :D <3 ååååååååååhhhhh.
Bild lånad ifrån google.

SWEET DREAMS

Ligger i sängen och myser med min lilla man, har precis sett klart ett avsnitt av greys anatomy .. Såååå bra! Nu ska jag sova så att jag orkar med morgondagen som förhoppningsvis innehåller massa shopping och mys, god natt ;*


HUNDVAKT

Var hundvakt åt Louise hundar imorse, matade Cain och Hugo och sedan så var jag ut och lekte lite med cain, en liten bråkig valp!


HARD WORK!

Sitter på jobbet och tar det lugnt, kom hit kvart i tre och får reda på att jag egentligen börjar fyra .. Jippie! Men ajja, har fått två skal till min telefon nu också, dör så snygga dom va!! Efter jobbet ikväll så ska jag umgås lite med Emelie och imorgon så blir det kanske lite shopping i Hudiksvall eftersom att lönen kom idag :D Snygg och så man är idag!!


GOD NATT!

Har myst ner mig i sängen bredvid min kille, jag fryser som en tok och är trött som en gnu.. Usch, det har varit en lång dag. Det gick iaf bra hos veterinären med min lilla man, nu får vi hoppas att provet visar det vi vill så att det går att behandla honom.. Imorgon väntas mer jobb och det ser jag fram emot :) God natt ;*


LUDDE THE MAN

Sitter hemma hos Louise och vi har nyss tryckt i oss lite glass och kakor.. Mums. Även hälsat på det nya tillskottet till hennes lilla familj, Ludde :) så söt så.


MISSEN!

Veterinären ... Ska åka till veterinären igen med min lilla kille, usch! Hoppas att det blir bättre efter den här gången..


24 JANUARI 2013

Jag är leeeeeedig idag, åh Gud så skönt att bara vara hemma och ta det lugnt. Idag ska jag inte göra så mycket, tänkte åka till Louise ikväll och mysa lite med Ludde .. Sen får jag hoppas att mina grejer till iphonen kommer idag också ;*


19 JANUARI 2013

Jobb .. 75-års fest och en mysig kväll i sängen.
 
Inatt har jag inte alls sovit bra .. Har vaknat flera gånger och trott att jag har försovit mig. Jobbigaste känslan som finns. Usch! Jobbade ett pass 7-14 och sedan så åkte jag hem till Alex för att fixa iordning mig inför dagen/kvällen. Vi har firat hans farmor som fyller 75år idag. Så trevligt. Massa prat, skratt och goda drycker (alkoholfritt för min del). Efter det hälsade jag på mina vänner som ska ut på krogen ikväll, vill också gå ut och dansa och dricka lite. Men inte då, för jag ska upp och teståka mina nya skidor imorgon och jag ska även jobba.
Har blivit ganska många nya inköp den här månaden känner jag, först en Iphone 4s och sedan ett par skidor, men ack så nöjd jag är md båda köpen!  Resten av kvällen ska spenderas i sängen framför någon serie med min goa kissekatt!
 
 
;*

I have died everyday waiting for you ..

 

15 JANUARI 2013

Var egentligen meningen att jag skulle jobba idag men det blev ingenting då dom hade dubbelbokat ..
Blir förhoppningsvis nått annat i veckan. Idag har jag inte gjort så mycket, har varit ut och åkt längdskidor med 
pappa och sen ikväll ska jag nog umgås med Louise :) full fart..

 
Saknar min fina <3