Nossrednaamme

Välkommen lediga helg

Åh äntligen är jag ledig en hel helg, en HEL. Gud vad jag ska njuta. Slutade jobba vid tre idag och sen har jag bara suttit och myst och läst klart en bok. Har hamnat i en läsarperiod just nu, mys. Imorgon ska jag och Emelie åka till Gävle och spendera lite pengar. Letar inte efter något speciellt men det följer väl alltid med nått fint hem. Kanske ska pierca mig också, men vet inte om jag ska göra det efter sommaren istället, har hört att det inte läker så bra på sommaren (?) men nu ska jag sova så att jag orkar med att shoppa imorgon. God natt ;*


23 JUNI 2013

Midsommar helgen är nu avklarade. Den har bestått av vänner, bröllop, god mat och god dryck. Hel nöjd med helgen, har även hunnit med att jobba lör-sön också :) skönt sen bär pengarna rullar in. Nu ligger jag i sängen och tar det lugnt. Ikväll ska jag se filmen "the call", trailern verkade iaf jätte spännande men vi får se. Och till det ska jag avnjuta lite saftig vatten melon :)


14 JUNI 2013

Dagen har bestått av en massa shopping med pojkvännen, fick med mig en massa godbitar hem.. Med en mindre summa på banken och mindre plats i garderoben så är jag ändå nöjd. Det var även studenten idag så det var jätte mycket folk inne i stan. Åh, saknar den tiden, studenten. Då var man full och glad!! Kvällen blir lugn eftersom att jag jobbar imorgon :)


härliga sommar

Åh vad kroppen mår bra när det är sommar, hela jag mår bra.


raaaain

Det regnar ute och jag håller mig inne och myser. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på, finns ingenting att göra när det regnar.. Åååh!! Jag vill boka biljetter till getaway, tatuera mig och köpa massa nya kläder. Ha en helt totalt spårade helg med min Emelie igen. Jag vill flytta, börja plugga och helt enkelt leva livet lite.


you gotta live before you learn

Åh så skönt, idag har jag äntligen fått sovit länge.. Planen var den att Patrik skulle hänga med mig till Hudik så jag kunde pierca mig, men det var ingen som svarade när jag försökte ringa och boka en tid, trist. Får försöka lite mer. Är mycket bättre i förkylningen idag också, bara lite halsont kvar. Och jag är jätte sugen på att åka och shoppa, får se om jag gör det idag eller imorgon, behöver en massa nya kläder.


LEDIGHET

Åh äntligen är jag ledig i två dagar.. Men det suger att jag jobbar i helgen så det är crousing, men sånt är livet. Är otroligt sugen på att pierca mig igen, då min älskade smiley åkte ut för någon helg sen. Funderar starkt på att åka och göra en ny imorgon och hoppas att den sitter kvar. Ska göra i naveln också. Shit, om jag fortsätter så här så kommer jag att se ut som en nåldyna snart.. Me like. Idag ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, kolla på en film och försöka kurera mig så gott det går. Puss på ledigheten och puss på dagen.


a space

“there is a place in the heart that
will never be filled
 
a space

and even during the
best moments
and
the greatest times
times

we will know it

we will know it
more than
ever

there is a place in the heart that
will never be filled
and

we will wait
and
wait

in that space.” 
- Charles Bukowski
 
 
 

Jun. 11, 2013

Förkyld och trött.. Tog mig upp till jobbet imorse, väldigt trött och sjuk. Kom hem efter jobbet och tvärslocknade i sängen. Usch. Har hunnit med att städa rummet, så nu ligger jag duschad i en nybäddad säng, skönt. Imorgon ska jag jobba och sedan är jag ledig i två dagar. Välbehövligt. :)


good night

Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova, känns inte som att det blir så svårt med tanke på att jag sov jätte dåligt natten som var. Kvällen spenderades i holänna med Emelie, vi tog en promenad till sjön så att Bobo fick bada lite, token springer och hoppar ifrån bryggan. Sötnos. Imorgon ska jag upp tidigt för en dag med jobb. God natt! :)


10 JUNI 2013

Har haft en helg fylld med fest och fina vänner. Var nykter på lördagen och myste i sängen, det resulterade i att jag låg i sängen hela söndagen förkyld och helt slut. Har jobbat idag, gick jätte bra förutom förkylningen och tröttheten. Nu ska jag klicka hem lite kläder och se om jag mår lite bättre efter det. Vet även vad jag vill ha för tatuering nu, eller det är många små som jag ska försöka knåpa ihop till en och samma.


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din ..


4 JUNI 2013

Sitter på jobbet just nu, egentligen så har jag slutat med jag väntar på att jag ska ta kort och senare vid halv 4 så ska jag på något möte. Känns lite surt att behöva sitta kvar här, men onödigt att åka enda hem till Ljusdal för nån timme.. Senare ikväll blir det bio med grabbarna. Fast and the furios 6, filmen är säkert skit grym!!!


05:20

Klockan är ställd på 05:20, dags för mig att krypa ner i sängen.. Tror att mitt hår blev lite åt det blåa hållet, hua!! Vågar inte torka det och kika, så jag lägger mig med blött hår. Skulle ju vara jätte roligt om jag hade blått hår när jag har fotografering på jobbet imorgon, haha (Y)


LEDIG

Åh idag är ja ledig, Gud så skönt det är.. Sov till klockan 2 idag.. Trodde att klockan va typ 10 när ja vakna men ack så fel jag hade. Har spenderar dagen med att städa hela huset, tvättat och till sist lagat en god middag till mig själv. Nu ska jag ta en långpromenad och sen ska jag slänga i en ljusare färg i håret och färga ögonbrynen, en mini spa dag!! ;*


.

"Something about you now
That I can't quite figure out
Everything he does is beautiful
Everything he does is right"


HÄRLIGA KVÄLL.

Har haft en toppen kväll med fina vänner och en cider, ja ni läste rätt EN cider.. Ja är nämligen duktig och ska kliva upp och jobba imorgon. Ligger redan i min säng och ska försöka sova nu. Vi har ätit grillat och spelat kubb, toppen kväll!! Nu slänger jag in handduken och säger god natt ;* även att min älskling (emelie) kom hem ikväll, puss på den.


WORK

Idag är jag uppe med tuppen.. Vaknade faktiskt och va pigg halv 6, känns bra. När jag kom ner till köket så hittade jag robin på golvet och sen gick jag in i vardagsrummet och där låg pipen, som det ser ut så har dom haft en vild natt.. Oh my!! Jobbar bara till tolv idag, sedan blir det hem och grilla och ta en cider med fina vänner. Kan tyvärr inte gå ut på nån krog då jag jobbar imorgon också. Hoppas att det spricker upp och blir strålande sol idag..

https://cdn1.cdnme.se/3589796/6-3/pic_51a99834e087c31f26e80ea3.jpg">https://cdn3.cdnme.se/3589796/6-3/pic_51a99834e087c31f26e80ea3.jpg" class="image">