Nossrednaamme

MIN LEDIGA DAG

Gick åt skogen .... Dom ringde imorse och jag kunde inte säga nej. Vad är det för fel på mig? För godhjärtad kanske .. Så istället för att sitta i solen så sittar jag nu inne på kontoret och har lunch. Ska jobba lör-sön också, cash is king liksom!! ska försöka hinna färga min utväxt ihelgen också, ja ska först bleka utväxten och sen tänkte ja lägga i en färg som förhoppningsvis gör håret ännu ljusare. Slänger upp en bild på en skjorta som ja köpte när jag var i hudik i lördags (Y)


SOLSOLSOL

Åh livet är på topp. Jag var ledig idag, så min dag spenderades på en filt i solen, Gud så skönt!! Har även fixat iordning emelies balkong, planterat blommor och så.. Så skönt med sol, har legat hela dagen men det märks inte så mycket på mig. Imorgon är det ännu en ledig dag och även den kommer att spenderas i solen. Kanske ska ta hål i naveln imorgon också, får se!! Isf så ska jag och Jennifer göra det tillsammans. Jag har fått blodad tand för piercingar, egentligen vill jag ha typ överallt men det går ju inte..


GOD NATT

Kom hem ifrån jobbet för ett tag sen, farmor&farfar har varit här så jag har suttit och myst och pratat med dom ett tag. Nu ska jag snart krypa ner i sängen så att jag orkar spendera dagen med mamma&pappa i hudik. Och nu har emelie åkt också.. Hur ska jag klara mig utan henne i en vecka då?? Det är en bra fråga.. ;*


24 MAJ 2013

Sitter på jobbet och har en liten rast innan jag börjar på kvällsschemat. Har inte hunnit med att göra så mycket idag eftersom att jag börjar ett och GILLAR att sova länge. Efter jobbet ikväll ska jag bara ta det lugnt och ladda upp inför imorgon då det vankas fest.. ;)


23 MAJ 2013

Jobbat hela dagen och väl hemma så väntade paketet ifrån Nelly, allting satt bra .. Men frågan är om jag verkligen kommer att kunna gå i dom där skorna på lördag.. Jag kommer dööööö!! Snart ska jag åka iväg och sola med Emelie, är ju bara mulet och tråkigt väder ute. Så då får man improvisera lite ;)


VS

Min pojkvän kom hem imorse efter en vecka på Rhodos. Och han hade en liten present med sig till mig. Jag har världens bästa pojkvän. ;*


NR:144 ICY NOUGAT, ISADORA


22 MAJ 2013

Tar det bara lugnt hemma just nu, börjar jobba om ett tag. Vi fick även hem paketet ifrån lyko idag, mamma beställde hårprodukter och ja beställde nått nagellack och en typ hemlig påse med fem produkter i. Väntar fortfarande på mitt paket ifrån Nelly, hoppas att det dyker upp snart så jag vet om jag kan ha klänningen och skorna på lördag. Tidigt imorgon bitti så kommer min pojkvän hem, hoppas att han har med sig någon fin present till mig ;)


21 MAJ 2013

Det är skönt att vara ledig, skönt att göra ingenting.. Jobbar ons-tors-fre och sedan gör jag helg. Längtar tills på lördag då vi ska fira Johanna på torön, längtar tills jag få sminka och klä upp mig. Idag har jag bara tagit det lugnt, gått runt i morgonrock halva dagen tills jag bara för en liten stund sen bytte om. Osminkad och härligt trött ligger jag i soffan och myser med världens bästa kille, med andra ord min katt!!


<3

Dagarna går men det är ändå svårt att förstå att du inte finns bland oss längre.
En stark människa som alltid satte andras behov före sina egena.
Jag älskar och saknar dig morfar. 
 
" Tack för allt Du oss har skänkt
För oss Du strävat,
på oss Du tänkt
Ditt goda hjärta,
Ditt ljusa sinne
Hos oss skall leva i tacksamt minne. "
 
 
 

Working 7-21

Jobb jobb jobb, me like!! Sitter på jobbet helt osminkad och med håret som står åt alla håll och kanter. Ska sitta här tills klockan fyra då jag börjar igen, har ingen lust att åka hem emellan passen. Åååh längtar som tusan till nästa helg då vi ska fira Johanna som fyller 20, hon ska ha röda mattan/kändis tema. Och det gav mig en ursäkt till att klicka hem några fina klänningar, skor och smycken ifrån Nelly.com LYCKLIG TJEJ92!!


A angel With dirty wings..


7 MAJ

Strålande sol hela dagen... Gud så skönt! Har varit ute hela dagen och hjälpt mamma att kratta gården och så. Tog även en promenad med min favorit, skönt. Senare ikväll ska jag nog även hjälpa henne att städa lägenheten. Puss på dagen ;*


Så nära men ändå så långt bort ..